malagutyy
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Click dreapta pe My Computer>Proprietes apoi se apasa tab-ul System Restore bifati optiunea "Turn off System Restore on all drives" si apoi se restarteaza sistemul. Dezactivand aceasta optiune se pot sterge folderele numite System volume information . Acestea contin backup-uri facute de sistem atunci cand instalati un soft nou, un driver, etc. si care ocupa destul de mult spatiu pe hard disc.Avantajul acestei optiuni este il reprezinta spatiul de pe HDD, dar ca dezavantaj nu veti mai putea reveni la setarile salvate anterior prin intermediul acestui sistem.
Dezactivarea System Restore – poza de malagutyy, in Tutoriale diverse ! · 2.2KB